Laddar, vänta lite...
Varukorgen är tom
Till kassan

Byte och retur

1: ÅNGERRÄTT

Är du inte nöjd med något du beställt har du 365 dagars bytes- och returrätt från det att du mottagit varan. (Detta gäller ej egendesignade skal) Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning. Originalförpackningen ska vara hel och oskadad annars gäller inte returrätten. Använd därför alltid ytteremballage vid retur av varor och skriv, klistra eller tejpa inte på varans originalemballage. Man får prova varan försiktigt men ångerrätten gäller inte om varan varit använd. Vid retur av en vara som ser använd ut nekas öppet köp.
I dessa fall gäller varken ångerrätt eller bytesrätt och varan returneras till köparen på dennes bekostnad.

När vi har fått tillbaka varan och konstaterat att den uppfyller kraven ovan och i köpvillkoren betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka det belopp du betalat för varorna.

Gör enligt följande

1. Fyll i returformuläret. (Klicka här för att ladda ner returformuläret) Ange alltid orsak till retur!

2. Skicka tillbaka varan tillsammans med returformuläret. Adressen hittar du nedan och även på returformuläret. Varorna skickas till följande adress: 

AudioNation.se
Danira Telecom AB
Segersbyvägen 4
145 63 Norsborg

Du bekostar själv returportot. Retur får ej ske som postförskott. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelsen. När du sänder tillbaka en vara p.g.a att du ångrat ditt köp är det du som står för risken att produkten inte kommer fram. Skicka därför alltid dyrare produkter spårbart! AudioNation.se åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur.

När vi fått varan och godkänt returen återbetalar vi pengarna till det konto du använde vid beställning. 

2: BYTESRÄTT

Om en beställd vara inte passar din smak och du önskar byta till en annan storlek, färg eller produkt så går det utmärkt att göra ett byte. För bytesrätt gäller samma villkor som för ångerrätt. Vid utskick av ett första byte debiteras ingen en expeditions- eller fraktkostnad därefter tillkommer kostnader för frakt. Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för både retur- och ersättningsfrakten.

Gör enligt följande

1. Maila oss så lägger vi undan den nya varan åt dig. Om du inte gör detta finns det risk att den tar slut innan vi hinner registrera bytet.

2. Fyll i returformuläret. Om du inte har möjlighet att skriva ut returformuläret kan du skriva på ett papper för hand. Glöm bara inte att skriva alla detaljer.

3. Skicka tillbaka varan tillsammans med returformuläret och plocksedeln om du har den kvar. Adressen hittar du på returformuläret. Du bekostar själv returportot.

4. När vi fått varan och godkänt bytet skickar vi den nya varan till dig. Om den nya varan är dyrare betalar du mellanskillnaden till oss i förskott. Vi skickar då en request i PayPal där du betalar med kort (du behöver inte ha ett PayPal-konto). Har du valt att betala med faktura men inte har hunnit betala fakturan än kan vi skicka en ny faktura med det nya beloppet. Om den nya varan är billigare så återbetalar vi mellanskillnaden till dig.


3: ÅTERBETALNING

När vi fått en vara i retur och konstaterat att returen uppfyller premisserna för en återbetalning enligt detta avtal betalar vi tillbaka pengarna inom 30 dagar. Har varan som returnerats köpts med kort sker återbetalning till det kort som användes vid betalning av varan. 
Har du betalt med Klarna och har frågor angående återbetalning efter att vi har meddelat att vi har överfört pengarna till dig, ta då kontakt med Klarna: 08-120 120 10